Laboreszköz katalógus
Piactér 0Kosár

A LaboreszközKatalógus.hu oldalt a laboratóriumi eszközöket fejlesztő, forgalmazó és szervizelő, a magyar piacon 25 év tapasztalattal rendelkező, 100%-os magyar tulajdonban levő Labsystem Kft. üzemelteti.

 

A Labsystem Kft. 1995-ben alakult laboratóriumok, kutatóintézetek és üzemek műszerekkel, laboreszközökkel történő ellátása céljából. Az évek során szerzett kereskedelmi és szakmai tapasztalataink, képzett munkatársaink és hatékony szállítmányozási rendszerünk lehetővé tette, hogy a laboreszköz kereskedelem élvonalában jegyezzenek bennünket.

 

Az általunk forgalmazott minőségi termékekkel és világszínvonalú berendezéseinkkel, műszereinkkel igyekszünk az ügyfeleink által támasztott elvárásoknak maximálisan megfelelni.

 

Laboreszközeink és műszereink megfelelnek a nemzetközi szabványok minőségi követelményeinek. Készülékeinkhez folyamatos szervizhátteret biztosítunk a garanciális időn túl is.

 

Szolgáltatásaink színvonalát az ISO 9001 minőségirányítási rendszerünk, környezetvédelem iránti elkötelezettségünket ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszerünk biztosítja. 

 

Termékskálánk időről-időre bővül, raktárkészletünk folyamatosan nő, így gyors kiszolgálással tudunk vevőink rendelkezésére állni. Kiforrott szállítmányozási rendszerünk révén egész Magyarország területén tudjuk teljesíteni a megrendeléseket.

 

Cégünk folyamatosan bővülő létszáma és raktárkészlete telephelyváltást igényelt. 2015 februárjában új, modern kialakítású irodaházunkba helyeztük át működésünket, mely a nagy tereknek és a helyszínen található, megnövelt raktárnak köszönhetően kényelmes és gyors vevőkiszolgálást tesz lehetővé.

 

A www.laboreszkozkatalogus.hu termékkatalógus oldalunkon, illetve a cégünket bemutató www.labsystem.hu weboldalon az érdeklődők gombnyomásra informálódhatnak az általunk forgalmazott termékekről, a gyártókról, állandó és időszakos akcióinkról, valamint aktuális előadásainkról.

 

Műszaki paraméterekkel, árakkal, árajánlatokkal, megrendelésekkel kapcsolatos kérdésekre kereskedelmi ügyintézőink készséggel válaszolnak. Kérésre üzletkötőink személyesen is felkeresik ügyfeleinket, igény esetén bemutatót is tartanak.

 

 

Kubovics Ferenc
ügyvezető igazgató, tulajdonos